Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум учителів хімії

 

        30 березня 2023 року центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар – практикум для вчителів хімії з проблеми «Формування пізнавального інтересу та логічного мислення на уроках хімії шляхом поєднання теоретичних, практичних, ігрових форм навчання».       

        Із презентацією  досвіду роботи «Розвиток пізнавальної активності учнів на уроках хімії» виступила вчитель хімії Уманської гімназії №12 Любов Янчук. Вона провела також для учасників семінару майстер-клас «Створення кроссенс- асоціативних завдань з хімії та методика їх застосування».

         Досвідом роботи з питання «Активізація пізнавальної діяльності учнів шляхом застосування STEM-технологій» поділилась вчитель хімії Уманської гімназії №14 Ольга Смирнова.

Під час проведення калейдоскопу методичних ідей, який провела консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Тетяна Плющ, учителі мали можливість висловити думки та обмінятись досвідом роботи з проблеми семінару.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas