Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум учителів фізики

       17 квітня 2023 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради спільно з науковцями факультету математики, фізики та інформатики проведено семінар – практикум для вчителів фізики з проблеми «Формування дослідницької компетентності учнів на уроках фізики в умовах діджиталізації освіти».

            Відкрила семінар консультант ЦПРПП Тетяна Плющ.

           З інтерактивною лекцією «Використання штучного інтелекту на уроках фізики» перед учасниками семінару виступив доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри фізики та інтерактивних технологій навчання природничих наук УДПУ  імені Павла Тичини Сергій Терещук.

         Лайфхаки з досвіду роботи «Інноваційні технології на уроках фізики як засіб розвитку пізнавальних і творчих здібностей учнів» представила Ольга Шевчук, учитель фізики вищої кваліфікаційної категорії Уманської гімназії №4.

          Кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри фізики та інтерактивних технологій навчання природничих наук УДПУ імені Павла Тичини Марина Декарчук провела для вчителів фізики практикум «Фізичний експеримент в умовах діджиталізації освіти».

          Підсумок семінару було проведено у формі дискусії «Діджиталізація – цифровий інструментарій освітнього процесу», під час якої учасники семінару ділилися враженнями, обмінювалися думками щодо проблеми семінару.

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas