Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Українські діти — наша гордість!

Українські діти — наша гордість! Майбутнє країни в надійних руках, і це можна сказати з впевненістю. Те, як наші маленькі уманці допомагають ЗСУ, розчулює до сліз.

А починалося все так…Нещодавно, 1 червня 2023 року, у Міжнародний День захисту дітей, за ініціативи управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради та підтримки міського голови Ірини Плетньової, в рамках міського музичного огляду «Уманські дзвіночки -2023» проведено благодійний аукціон на підтримку воїнів ЗСУ. Такий захід освітянами проведено вперше. Лоти, які були представлені на аукціоні, надали діти та учителі закладів загальної середньої освіти нашої громади, УДШМ «Антарес». Кожен представлений експонат вражав своєю унікальністю, і це стало ще одним доказом того, що мистецтво може бути рушійною силою благодійності.

Одночасно з аукціоном діяв благодійний ярмарок-продаж картин міської виставки-конкурсу «Чарівні фарби, талановиті пальчики», на якому були представлені роботи вихованців, учнів та педагогів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, а у Центральному парку вихованці та педагоги УМЦПО «Територія творчості» розважали уманську малечу. Для дітей проведено благодійну концертно-ігрову програму, ярмарок, майстер-класи та інші благодійні заходи.

8 червня 2023 року, під час благодійного концерту УДШМ «Антарес» «Вільні та непереможні», проведено низку заходів, в тому числі і аукціон, на підтримку воїнів ЗСУ.

Таким чином, завдячуючи благодійникам, які були запрошені на усі проведені заходи, було зібрано потрібну суму коштів на придбання автомобіля.

І нарешті, сьогодні наша мрія здійснилася! Тепер у наших захисників є автомобіль, який буде виконувати бойові завдання на передовій. Передавши автомобіль військовим, діти попросили переказати нашим воїнам, що вони й надалі продовжуватимуть їх підтримувати, аби лише швидше настала перемога та запанував мир!

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas