Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Випуск 2023!

Випуск 2023!

У 2022/2023 навчальному році 390 одинадцятикласників закінчили Уманські ліцеї №№ 1,2,3, Уманської міської ради Черкаської області, 41 ліцеїст – Приватний заклад «Український аграрний ліцей». З них свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою отримали 31 випускник: 3 - срібну медаль, 28 - золоту медаль.

30 червня 2023 року на набережній Осташівського ставу, відбулося урочисте вручення медалей випускникам. Ліцеїсти та їх батьки, освітяни, гості що зібралися із такої зворушливої нагоди, подякували захисникам, які зараз боронять незалежність нашої держави та хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять тих, кого забрала війна.

Перед церемонією нагородження із вітальним словом до присутніх звернулася міський голова Ірина Плетньова. Звучали мудрі настанови та побажання віри у свої сили, відповідального ставлення до власної долі, здійснення мрій. Також Ірина Григорівна висловила сподівання, що сьогоднішні випускники стануть гідними громадянами країни, зроблять свій внесок у розбудову України для себе і майбутніх поколінь.

Дорогі випускники! Сьогодні, як ніколи, нашій Батьківщині потрібні молоді люди нової формації. Бажаємо Вам щасливої життєвої долі, миру, вагомих успіхів на шляху творення вільної та незалежної України! Впевнені, що Ви йтимете цим шляхом гідно!

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas