Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міської професійної спільноти

Засідання міської професійної спільноти

 

освітян закладів загальної середньої освіти Уманської міської територіальної громади

21 вересня 2023 року центром професійного розвитку педагогічних працівників Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на базі Уманська гімназія 7 було проведено засідання творчої групи вчителів початкових класів «Цифрова освіта. Web_Сайт».

Освітні консультанти: Наталія Руденко та Максим Барвінок, поставили за мету:

мотивувати педагогів вдосконалити

навички, теоретично та практично озброїти вчителів новітніми методами, алгоритмами створення цифрового контенту, сайту, адже в умовах інформаційного простору та проблемного сьогодення потрібен компетентний педагог, що володіє великим творчим потенціалом з інформаційно-комунікаційних технологій та знаннями із використання та створення новітніх цифрових ресурсів в освіті.

Вчителі початкових класів Кащенко І.П., Уманська гімназія 5 та Коваль Л.М., Уманська гімназія № 7 - переможці обласного конкурсу цифрових ресурсів у 2023 році популяризували

колегам власний досвід роботи, а Муковіз Т.В., вчитель Уманської гімназії № 5 презентувала власний сайт з матеріалами, які розкрили професіоналізм і здобутки вчителя-переможця всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2022».

За допомогою грамотної візуалізації ми можемо донести більший обсяг інформації в найкоротші терміни, а також збільшити розуміння, осмислення та найголовніше засвоєння у процесі навчання.

 

 

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas