Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Екскурсія до Київського національного університету культури та мистецтв

Цікава, пізнавальна, енергійна… Саме такими слова можна описати екскурсію до Київського національного університету культури і мистецтв, яку здійснили 21 лютого 2024 року випускники 11-х класів уманських ліцеїв.

Переступивши поріг університету КНУКіМ, учні потрапили у динамічний  вир навчання та дозвілля. Це відомий заклад вищої освіти України, який готує фахівців у галузі культури, мистецтва, туризму і не тільки.

Під час нашого візиту майбутні абітурієнти отримали чудову нагоду познайомитися з діяльністю університету та його факультетів, на кожному з яких отримали інформаційні брошури, які містили детальний опис кожного факультету, кафедри, програми та умови вступу.

Найбільш радісною та найочікуванішою подією дня стала мотиваційна зустріч молоді з Михайлом Поплавським, який розповів свою історію життя, поділився рецептом досягнення успіху. Спілкування з Михайлом Михайловичем пройшло з легкістю та зацікавленістю. «Вірте в себе, свої сили, працюйте на результат та виховуйте в собі лідерів» - саме з такими словами звернувся ректор до дітей, на завершення зустрічі.  Учні залишились задоволені та вражені університетом, його можливостями надавати великі перспективи для абітурієнтів.

Щиро вдячні організаторам Київського національного університету культури і мистецтв за проведення цікавої та захоплюючої екскурсії!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas