26 липня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-07-26-002642-a, було оголошено закупівлю:

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

26 липня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-07-26-002642-a, було оголошено закупівлю:

 

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 50530000-9 – Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки (Послуги з технічного обслуговування котлів газових)

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

 

Вимоги щодо технічного обслуговування:

1.Контроль та підтримка працездатності газових котлів в цілому.

2.Постійна перевірка та підтримання у належному технічному працездатному стані газових клапанів, виконавчих механізмів, водяних комунікацій, пристроїв автоматики, тощо.

3.Перевірка наявності і стану заводських табличок і графічних символів.

4.Надання консультації Замовнику щодо необхідності проведення ремонтних робіт, закупівлі витратних матеріалів.

  1. У випадку, якщо котли з технічних або з інших причин не працюють, після технічного обслуговування, Замовник не сплачує за їх обслуговування.

6.Надання виконавцем всіх видів послуг власною робочою силою та своїми технічними  засобами у відповідності до чинних нормативних документів.

7.Прибуття працівників виконавця, для усунення технічних несправностей котлів, повинно відбутись протягом 8 (восьми) годин.

 

Технічне обслуговування включає в себе наступні регламентні роботи

- Перевірка та чистка всіх фільтрів в приладі та перед ним

- Перевірка гідравлічних з’єднань вузлів приладу та їх щільності

- Видалення бруду з робочих поверхонь та вузлів приладу

- Перевірка налаштувань приладу

-Діагностика основних вузлів на ступінь їх зношеності

- Обстеження теплообмінника

- Прочищення газового пальника та перевірка параметрів його роботи в різних режимах

- Перевірка стану та параметрів налаштувань газового клапану

- Перевірка на щільність газового тракту приладу

- Перевірка правильності роботи органів управління та регулювання приладу

- Перевірка роботи електродів розпалу та іонізації полум’я

- Обстеження випускних каналів запобіжних клапанів

- Тиск у розширювальному бачку та його працездатність

- Перевірка функціонування запобіжних та регулювальних пристроїв приладу

- Перевірка цілості та упорядкування електрообладнання

- Перевірка стану поверхонь нагріву(внутрішнє та зовнішнє забруднення теплообмінників котлів) - 1 один раз в рік перед початком опалювального сезону

- Перевірка спрацювання захисних пристроїв автоматики (аварійних датчиків і запобіжного клапану) - 1 раз в рік перед початком опалювального сезону

- Перевірка герметичності з’єднання з димовідводом - 1 раз в рік перед початком опалювального сезону.

- Перевірка та прочищення димвентканалів - 2 рази в рік перед початком та після закінчення опалювального сезону(зі складенням відповідного акту).

 

Виконавець залишає замовнику запчастини, які були замінені під час надання послуг з технічного обслуговування котлів газових.

Виконавець не пізніше 20-го числа наступного за звітним місяця звітує перед Замовником за надані послуги на підставі актів про виконані роботи

 

При наданні послуг з технічного обслуговування котлів поряд з оригінальними витратними матеріалами допускається встановлення еквівалентних, але не гіршої якості ніж попередньо встановлені.

Підтвердженням якості та відповідності запчастин, матеріалів та обладнання, тощо які будуть встановлені при технічному обслуговуванні є один з наступних документів: Сертифікат відповідності, або сертифікат якості, або паспорт якості, або декларація про відповідність продукції технічному регламенту, або декларація постачальника про відповідність, складена відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17050-1:2006, які надаються на кожну одиницю запчастин, матеріалів, обладнання, що встановлюватиметься при виконанні поточного ремонту. Якість обладнання, при наданні послуг, повинна відповідати діючим умовам і стандартам для даного виду матеріалів.

Гарантія на надані послуги, встановлені запасні частини та комплектуючі має діяти не менше 12 місяців з моменту підписання уповноваженими представниками сторін акту здачі-приймання наданих послуг.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби та обсягу фінансування, згідно з рішенням Уманської міської ради №1-45/8 від 23 грудня 2022 року «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік»; розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2023 рік, становить 130800 грн.00 коп. з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін на послуги з технічного обслуговування котлів газових.

 

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.