Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Активний відпочинок - запорука здоров'я

Літо - прекрасна пора, яка дозволяє смакувати природою дощенту. У мальовничому с. Ятранівка, на лоні природи, учні Уманського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» разом з учителем та батьками варили юшку та займалися активним відпочинком. Кожен знайшов собі заняття до душі: когось приваблювали шахові бої, інші підкорювали волейбольний м'яч, для когось цікаво було позмагатися у спритності під час гри у настільний теніс. Враження були просто неперевершені.

1

1

Дитинство  найпрекрасніший період для подорожі. Не можливо не використати цю найщасливішу пору з максимальним задоволенням. До того ж, будь-яка мандрівка дарує безліч знань, спогадів, почуттів та емоцій. Подорожуючи світом, молода людина краще починає розуміти, чого вона хоче від життя.

18 червня учні Уманського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» відвідали міста Львів, Одеса, щоб пізнати нове , незвідане та назавжди запам’ятати цю подорож.

1

1

У віртуальній подорожі побували вихованці Умансього навчально – виховного комплексу № 17 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Мандруючи Конвенцією ООН про права дитини, діти познайомились із міжнародно - правовими стандартами прав людини, із поняттям прав людини, розкрити їх зміст тим самим усвідомили свою громадянську позицію та правову свідомість.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas