Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Випускний вечір – крок у доросле життя

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими учителями, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

23 червня 2018 року 432 випускники закладів загальної середньої освіти разом із батьками, учителями, друзями і знайомими зібралися на території Уманського національного університету садівництва, де на них чекала приємна мить – свято випускників! Традиційно ведучими свята стали випускники: учень ЗОШ №5 Охота Вадим та учень НВК – міської гімназії Сіренко Іван. Не зважаючи на погоду усі юнаки та дівчата, які закінчили школу, були щасливими, їх переповнювали емоції. Родзинкою свята стало виконання Державного Гімну України народним самодіяльним ансамблем пісні і танцю «Хлібодари» Уманського національного університету садівництва.

Розділив радість свята із випускниками і міський голова Олександр Цебрій. Вітаючи із закінченням школи, він побажав випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя. До винуватців свята звернулась Оксана Мельник, начальник відділу освіти, яка побажала всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому.

Згадали на урочистостях і усіх тих, хто поклав своє життя на вівтар справедливості і свободи, виборюючи гідне майбутнє для українського народу. Право покласти квіти до могил та пам’ятних знаків загиблих уманчан у роки Другої Світової війни, зоні АТО, героям Небесної сотні було надано випускникам.

Прийшли привітати випускників і вихованці НВК №1 та НВК №24 та нагадати їм про безтурботне, світле дитинство. За традицією прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу, який подарували вихованці Зразкового художнього колективу «Журавка» НВК – міської гімназії.

По закінченню свята у вечірнє небо, під веселий галас глядачів, злетіли чисельні повітряні кульки. Нове, доросле життя розпочалося! Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь на добрий час!

1

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas