Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міський Зліт, присвячений Всесвітньому дню туризму

28 вересня 20018 року на території стадіону «Сокіл» відбувся міський Зліт, присвячений Всесвітньому дню туризму серед учнів закладів загальної середньої освіти, та проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – дистанція «Смуга перешкод», у яких взяли участь команди від усіх закладів загальної середньої освіти міста.

У Зльоті взяли участь 17 команд (у двох вікових групах), які змагались на дистанціях: «Смуга перешкод», «Фігурне водіння велосипеда», «Спортивне орієнтування» та конкурсах розпалювання вогнища, встановлення намету і укладання рюкзака.

У міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») взяли участь 12 козацьких роїв, які змагались на дистанції: «Смуга перешкод».

Підготовка та проведення зазначених заходів здійснювалась Станцією юних туристів м. Умань. Дієву допомогу у суддівстві дистанцій та конкурсів надали студенти кафедри географії та методики її навчання УДПУ на чолі з її завідувачем Браславською Оксаною Володимирівною.

1

1

1

Результати міського зльоту та джури - детальніше за посиланням.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas