Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум учителів основ здоров’я

На базі Уманського навчально- виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №6 - дошкільний навчальний заклад» відбувся семінар – практикум учителів основ здоров’я закладів загальної середньої освіти міста з проблеми «Формування здоров’язберігаючих компетентностей учнів на уроках та в позаурочний час».

1

Відкрила семінар методист з навчально-виховної роботи міського методичного кабінету Плющ Т.М. З привітальним словом виступила заступник директора з навчально-виховної роботи НВК №6 Косовська Т.В.

Учасники семінару відвідали виховний захід «Година спілкування «Феномен життя і здоров’я людини», який провела для учнів 8 класу вчитель основ здоров’я НВК№6 Потапенко Н.В.

1

1

Сатанівська О.Д., учитель основ здоров’я ЗОШ №11, провела для педагогів майстер-клас з проблеми «Створення позитивного психологічного клімату в учнівському колективі. Ні - булінгу! ».

1

Вчителі основ здоров’я взяли активну участь у методичному діалозі з проблеми семінару, який провела методист з навчально-виховної роботи Плющ Т.М.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas