Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів технічної праці

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік на базі Уманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №14 (директор Глущук Т.І.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів технічної праці у формі семінару-практикуму з проблеми «Формування технологічної компетентності на уроках трудового навчання за новою програмою 2017 року».

Відкрила засідання та ознайомила присутніх з темою, планом та завданнями семінару методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М.

1

Керівник міського методичного об’єднання вчителів технічної праці Пензай С.М. (ЗОШ № 11) ознайомив учасників засідання з основними аспектами проблеми, що розглядалася, а також глибоко розкрив у змістовній доповіді тему «Шляхи розвитку технологічної освіти в найближчій перспективі».

1

Цікавий майстер-клас, що супроводжувався мультимедійним супроводом, з проблеми «Класифікація інтерактивних методів навчання та способи їх використання в процесі вивчення трудового навчання» провів для присутніх на семінарі вчителів Баранюк А.А., вчитель технічної праці вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист ЗОШ №14.

1

1

У ході «круглого столу» було проведено обговорення низки питань щодо формування технологічної компетентності на уроках трудового навчання в умовах впровадження нового Державного стандарту базової та загальної середньої освіти. У результаті обговорення відкритих заходів учасниками семінару було вироблено відповідні рекомендації.

Семінар носив науково-практичне та пізнавальне спрямування, сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів трудового навчання.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas