Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік на базі Уманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1 ім. О.С. Пушкіна відбулося засідання міського методичного об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів у формі науково-теоретичного семінару з проблеми «Системний та компетентнісний підхід до організації методичної роботи в умовах впровадження Концепції Нової української школи».

Відкрила засідання та ознайомила присутніх з темою, планом та завданнями семінару методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М.

Актуальне питання «Компетентністний підхід як провідний засіб реформування змісту освіти у початковій школі» у змістовній доповіді з презентаційними матеріалами розкрила член ШМО вчителів початкових класів ЗОШ № 1 Лопушанська Н.М.

1

За інтерактивним «круглим столом», який провела керівник шкільного методичного об’єднання Тульчинська Т.І., відбулося активне обговорення та обмін досвідом роботи з питань щодо методичної і технологічної готовності учителів до впровадження Концепції Нової української школи.

1

1

Порівняльну довідку щодо розгляду питання з компетентністного та діяльнісного підходів в організації освітнього процесу у початковій школі у працях науковців надала Чичук З.К., член ШМО вчителів початкових класів ЗОШ № 1.

1

Новинками з «методичної скриньки» поділилась з присутніми вчитель початкових класів ЗОШ № 1 Лісова Л.В.

У результаті обговорення відкритих заходів було вироблено відповідні рекомендації.

Семінар пройшов у дружній та плідній атмосфері та сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності педагогічних працівників початкової школи.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas