Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

У закладах загальної середньої освіти відбулися заходи з відзначення Дня Гідності та Свободи

З метою гідного відзначення п’ятої річниці початку доленосних для України подій, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави у закладах загальної середньої освіти міста 21 листопада 2018 року відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи.

З нагоди свята у навчальних закладах проведені урочисті лінійки, на яких згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні, запаливши свічки. Для учнів 1-11 класів проведені бесіди, години спілкування, уроки мужності про масові акції громадського протесту в Україні, що відбулися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року.

1

1

Також протягом тижня у школах тривали фотовиставки, конкурси стіннівок на теми «Ми пам’ятаємо», «Революція гідності. Хроніка основних подій», «Україна – єдина країна» та інші.

1

1

Учні 5-11 класів ЗЗСО №№ 3,11,14, НВК №7 зустрілися з учасниками антитерористичної операції та волонтерами. Гості розповіли учням про нелегкі будні військовослужбовців, які відстоюють мирне небо для усіх нас.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії!

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas