Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум учителів географії та науковців Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

27листопада 2018 року на базі кафедри географії та методики її навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся науково-методичний семінар учителів географії закладів загальної середньої освіти міста та науковців кафедри географії та методики її навчання з проблеми «Партнерські відносини «вчитель-учень» як запорука успішного освітнього процесу з географії».

1

З доповіддю «Мотивація партнерських відносин «вчитель-учень» як запорука успішного освітнього процесу з географії» виступила завідувач кафедри географії та методики її навчання, доктор педагогічних наук, професор Браславська О. В.

1

Про роль партнерських відносин «вчитель-учень» в організації навчально-ігрової діяльності на уроках географії розповіли Запорожець Л.М., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри географії та методики її навчання та Рожі І. Г., кандидат педагогічних наук, викладач кафедри географії та методики її навчання.

Максютов А.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри географії та методики її навчання, представив учасникам семінару презентацію на тему: «Патріотичне виховання під час вивчення географії у ЗЗСО – запорука формування партнерських відносини «вчитель-учень».

Досвідом роботи з питання організації навчально-виховного процесу на засадах педагогіки партнерства поділились Скарбовська Т.М., вчитель географії Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, Бондар О. А., вчитель Навчально-виховного комплексу «Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання».

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas