Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

14 грудня 2018 року на базі Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 6 – дошкільний навчальний заклад» проведено семінар - практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, МНВК з теми «Роль педагогічної майстерності вчителя у забезпеченні інноваційного розвитку закладу освіти в умовах модернізації освітнього процесу».

Відкрила семінар завідувач методичним кабінетом Трохименко І.М., яка у своєму виступі підкреслила роль заступника директора з навчально-виховної роботи щодо активізації роботи вчителя у забезпеченні сучасного розвитку освіти, формування компетентностей учасників освітнього процесу.

Роботу закладу презентувала директор Надєіна С.В.

Цікавим, ефективним був інтегрований урок у 5 класі з теми «Загадка як вид усної народної творчості. Зміст, форма, види загадок. Складання та відгадування загадок за допомогою алгоритмів», який провели Олійник О.Л., учитель української мови і літератури, Екало А.В., учитель інформатики.

1

1

Заступник директора з навчально-виховної роботи НВК № 6 Косовська Т.В. провела майстер-клас з елементами тренінгу «Сучасний урок як засіб підвищення якості освітнього процесу». Тетяна Володимирівна визначила основні вимоги до сучасного уроку, його ключові етапи. «Як зробити урок змістовним, цікавим та насиченим? Як спланувати компетентнісно - орієнтований урок?» - такі ключові питання було порушено на майстер-класі.

1

1

За результатами проведення семінару вироблено дієві, практичні рекомендації.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas