Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум учителів біології

На базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім.М.П.Бажана відбувся семінар – практикум учителів біології закладів загальної середньої освіти міста з проблеми «Інтеграція навчального процесу як чинник розвитку пізнавальної активності учнів».

1

Відкрила семінар методист з навчально-виховної роботи міського методичного кабінету Плющ Т.М.

Учасники семінару відвідали інтегрований урок біології у 10 класі, який провели : Підлісна Т.М., вчитель біології, Рябошапка Л.І., вчитель екології, Віштак А.Т., вчитель хімії.

Майстер-клас «Створення творчої атмосфери в колективі учнів на уроці» провела Сатанівська О.Д., вчитель основ здоров’я та біології, переможець обласного етапу конкурсу «Учитель року-2019».

1

Цікавою і зворушливо-ліричною була літературно-екологічна година «Душа природи чуйна і ласкава» для учнів 8-х класів, підготовлена вчителем біології Підлісною Т.М.

1

У семінарі взяла участь Небикова Т. А., викладач кафедри біології та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини Вона розповіла вчителям про значення інтеграції навчального процесу у формування в учнів цілісного світогляду про навколишній світ.

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas