Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Канікули! Канікули! Нам сумувати ніколи!

Канікули – найсприятливіший час для змістовного дозвілля та відпочинку дітей. З метою реалізації права кожної дитини на повноцінний, цікавий відпочинок, наповнений яскравими враженнями під час зимових канікул, сприяння творчої самореалізації дітей, їх самостійності та креативності, реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» у нашому місті протягом тижня у закладах позашкільної освіти проводилися різноманітні заходи.

17 січня 2019 року в Уманському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулася розважально-пізнавальна програма з елементами тренінгу «Подорожуємо новорічною Європою». Учні НВК №7-колегіуму мали можливість відправитись у подорож по новорічній Європі. Під час гри, діти розробили карту маршруту, здійснили декілька зупинок по Європі, пограли у новорічні ігри: «В Іспанських ритмах», «Нащадки великих Каролінгів», «Знаменитий чобіт»та інші. Метою заходу було ознайомити дітей з традицією святкування новорічних свят у різних країнах Європи, розвинути творчі, комунікативні здібності учасників, створити атмосферу позитиву та ще трішки побути у новорічній круговерті.

18 січня 2019 року учні 5 класів Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П. Бажана відвідали майстер клас з техніки пішохідного туризму на станції юних туристів м. Умань.

16 січня 2019 року в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулось свято «Уманський зорепад» для вихованців та школярів міста. Глядачі з великим захопленням переглянули хореографічні композиції у виконанні ансамблю «Зразкового художнього колективу» гуртка народного танцю «Весна», а саме: «Щедрик», «Сніговики», «Танець Пепілот», « Хлопці кучеряві». Також вихованці продемонстрували свої таланти у виконанні пісень та грі на музичних інструментах.

Приємно бачити вогник цікавості та задоволення в очах дітей, та чути слова подяки від батьків!

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas