Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

МІС ЗИМА 2019

Хоч і немає ще тепла і сонця за вікном, а замість цього сніг ніяк не вгамується, єдине, що хочеться сказати: "Зима, ще трішки і йди!"

Для всіх любителів холоднечі, в еколого-натуралістичному центрі пройшло традиційне свято проводів зими «Міс Зима».

На цьому зимовому конкурсі краси змагалися 6 неймовірних, неперевершених красунь. Талановиті, романтичні, дружелюбні, ніжні, добрі, активні дівчата із життєвим кредо:«Та де інші гальмують – я тисну на газ!» - Майданнікова Вікторія, «Порядок потрібен скрізь - і в голові, і в серці!» - Захаренко Валерія, «Брати від життя по максимуму!» - Пилипенко Дар’я, «Вперед до перемоги!» - Білінська Анастасія, «Все в моїх руках - і їх не можна опускати» - Мельник Вероніка, «Життя – це навчання і воно повинно бути цікавим!» - Підгаєць Дар’я.

Щоб отримати заповітну і таку бажану корону головної красуні, наші леді вражали своїми виступами у конкурсах: «Талановита візитка», «Мода ХХІ століття», «Інтелектуальний», «Інсценізація пісні», «Дефіле «Міс Зима»».

Юних конкурсанток в цей день підтримували друзі, батьки та керівники. Зокрема їм дарували запальні танці, чарівні пісні та неймовірний позитив! А найголовніше – вихованці зрозуміли, що краса є не лише зовнішня, а й духовна. Мало бути вродливим, потрібно бути добрим і щирим.

Міс Зима 2019 року Уманського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді стала вихованка соціального театру «Фенікс» - Пилипенко Дар’я! Вітаємо!

1

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas