Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 12 лютого 2019 року на базі Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІ ступенів № 6 – дошкільний навчальний заклад» (директор Надєіна С.В.) відбулося засідання міського методичного об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Роль тренінгових занять у системі методичної роботи з педагогічними працівниками початкової школи».

Метою семінару було ознайомити керівників шкільних методичних об’єднань з новими підходами до проведення методичної роботи з педагогічними працівниками початкової ланки освіти у світлі впровадження Концепції Нової української школи.

Відкрила засідання та ознайомила присутніх з темою, планом, завданнями семінару та основними аспектами проблеми, що розглядалася, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М.

Методичний аналіз питання «Система методичної роботи у рамках шкільного методичного об’єднання учителів початкових класів» провела вчитель початкових класів І кваліфікаційної категорії НВК № 6 Василевська Г.М.

1

Актуальне питання «Інноваційні форми методичної роботи як засіб удосконалення професійної компетентності педагогів» у змістовній доповіді з презентаційними матеріалами розкрила вчитель початкових класів І кваліфікаційної категорії, керівник шкільного методичного об’єднання НВК № 6 Данилишина Т.М. та провела з учасниками семінару цікавий майстер-клас «Роль тренінгових технологій у розвитку педагогічної майстерності учителя початкових класів».

1

1

Під час «брифінгу», який провела керівник міського методичного об’єднання Баранюк В.В., відбулося активне обговорення та обмін досвідом роботи з питань щодо ролі інноваційних форм у системі методичної роботи з педагогічними працівниками початкової школи.

Новинками з «методичної скриньки» поділилась з присутніми вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії НВК № 6 Кацалап Г.М.

1

У результаті обговорення відкритих заходів було вироблено відповідні рекомендації. Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas