Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум учителів хореографії

На виконання плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік, у рамках реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» 12 лютого 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 відбувся семінар – практикум учителів хореографії з теми «Естетична спрямованість розвитку особистості засобами українського народного хореографічного мистецтва». Основним завданням семінару-практикуму було продемонструвати практичні навички, що сприяють підвищенню ефективності естетичного виховання молодших школярів у процесі вивчення українського танцю. Семінар розпочався візиткою школи, яку представила директор школи Тенц І.І.

Учитель хореографії закладу Мала М.І. провела відкритий урок для учнів 4 класу з теми «Робота над елементами українського народного танцю». Під час заняття учитель звернула увагу присутніх на цілісність композиції українського народного танцю та відмінності в основних положеннях, техніці і манері виконання рухів жіночої та чоловічої партій.

1

Надзвичайно приємне враження справила на учасників семінару вікторина «Цінність часу», яку підготувала педагог – організатор закладу Тімуш Т.А. Практичний психолог Мухарська О.О. провела психопрофілактику емоційного вигорання через проектування життєвих стратегій, планування та реалізацію особистісного потенціалу.

1

Яскравим завершенням семінару – практикуму став відкритий позакласний захід «На гостину до Диканьки», який підготували учитель зарубіжної літератури Хливнюк В.М. та учитель хореографії Мала М.І. Враження від проведеного заходу були позитивними, учасники семінару відзначили високий рівень професійної майстерності юних акторів та танцівників.

1

1

1

Під час підведення підсумків семінару – практикуму учасники обмінялись досвідом роботи з даної теми, обговорили проблемні питання в організації діяльності хореографічних гуртків. Подякували організаторам за теплу зустріч, змістовне наповнення заходів та їх практичну спрямованість.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas