Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 2-х класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 14 лютого 2019 року відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів 2-х класів у формі інтерактивного семінару-практикуму на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. В.І. Чуйкова (директор Бугерук О.І.) з проблеми «Тематичне навчання. Формування міжпредметної компетенції у процесі тематичного навчання».

Метою семінару було проаналізувати питання щодо ролі тематичного навчання у формуванні міжпредметної компетенції учнів початкових класів; ознайомити із алгоритмом планування тематичного тижня та створення інтелект-карти у процесі засвоєння навчального матеріалу; підвищення фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів, підготовка до роботи в умовах впровадження нового змісту початкової освіти.

З міні-лекцією, що супроводжувалась презентаційними матеріалами, з теми «Формування міжпредметної компетенції засобами тематичного навчання у освітньому процесі початкової школи» виступила вчитель початкових класів ЗОШ № 5 Крижановська О.В.

1

Організувала роботу змістовного майстер-класу «Реалізація змісту навчання у 2 класі з елементами міжпредметної інтеграції» та поділилась досвідом роботи з проведення та організації тематичного дня та тематичного тижня вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії ЗОШ № 5 Борисова Л.В.

1

1

Методичний діалог з елементами тренінгу «Методика планування тематичного тижня та створення інтелект-карти» цікаво провела вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель ЗОШ № 5 Тарнавська І.В.

1

1

Учасники семінару поділились своїми думками з проблеми щодо впровадження тематичного навчання та планування тематичних днів у початковій школі, яке сприяє формуванню у молодших школярів цілісної картини світу, здатності сприймати предмети і явища різнобічно, системно, емоційно

Методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М. та керівник ММО Коваль Л.М. підвели підсумки роботи та разом з учасниками семінару виробили методичні рекомендації.

Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів 2-х класів закладів загальної середньої освіти міста.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas