Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

НЕБЕСНА СОТНЯ - АНГЕЛИ СВІТЛА І ПРАВДИ

Майдан - скільки болю і смутку у цьому слові. Майдан - місце смерті сотні загиблих за правду, місце, що вмите наскрізь материнськими сльозами, колиска розбитих сердець та втрачених надій.. Скільки б років не пройшло із того часу, в пам'яті завжди залишаться ті страшні події, запекла боротьба та погляди Героїв Майдану - Героїв Небесної Сотні.

20 лютого світлу пам'ять про загиблих на Майдані вшанували вихованці Уманського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Керівники гуртків провели для дітей цикл виховних годин під гаслом "Герої не вмирають!", під час яких усі разом переглядали документальні відео, обмінювалися своїми роздумами, вшанували Героїв хвилиною мовчання та малювали для України світле і щасливе майбутнє.

До проведення виховних заходів долучилися бібліотекарі бібліотечної філії №1, які підготували для юних читачів тематичну літературну виставку, пізнавальну презентацію та вручили кожній дитині паперове янголятко, як символ оберегу і пам'яті про людей, душі яких тепер стоять на варті під Небесами.

Героям Слава! Вічна пам'ять!..

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas