Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

VІ Міжнародна олімпіада з англійської мови

20 лютого у нашому місті відбулась VІ Міжнародна олімпіада з англійської мови, яка вже традиційно проводиться за підтримки освітян міст-побратимів Умані та Гнєзно, відділу освіти Уманської міської ради, Почесного консула України в м. Познань та факультету іноземної філології УДПУ імені Павла Тичини.

Учасниками олімпіади були учні 8 класів Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14, Уманського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» (Україна), школи №3 м. Гнєзно (Польща), школи №2 м. Сібіу (Румунія), які долучились до заходу вперше. Учні нашого міста мали змогу поспілкуватися через мережу Skype із своїми польськими та румунськими однолітками із школи №3 м.Гнєзно та школи №2 м.Сібіу. Діти з великим інтересом та бажанням виконували завдання з аудіювання, читання та граматики.

Такі заходи дають можливість учням перевірити свої знання, удосконалити комунікативні уміння з англійської мови та сприяють покращенню дружніх стосунків між дітьми різних країн.

1

НВК №7 м. Умань

1

Школа №3 м. Гнєзно

1

Школа №14 м. Умань

1

Школа №14 м. Умань

1

Школа№3 м. Гнєзно



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas