Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання ради методичного кабінету

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 26 лютого 2019 року в залі засідань відділу освіти відбулось розширене засідання ради методичного кабінету за участю вихователів-методистів закладів дошкільної освіти, заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти та методистів закладів позашкільної освіти.

Відкрила роботу засідання та ознайомила присутніх з порядком денним завідувач методичним кабінетом Трохименко І.М.

На розгляд засідання було винесено наступні питання:

1. Про затвердження матеріалів, підготовлених педагогічними працівниками закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста, рекомендованих до участі у міській виставці педагогічних технологій «Освіта Умані – 2019».

2. Про соціально-психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами у закладах освіти міста.

З питання щодо затвердження матеріалів, підготовлених педагогічними працівниками закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста, рекомендованих до участі у міській виставці педагогічних технологій «Освіта Умані – 2019», виступила методист з бібліотечних фондів методичного кабінету Флюдренко О.А.

1

У обговоренні питання взяли участь методисти з навчально-виховної роботи методичного кабінету, заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, вихователі-методистів закладів дошкільної освіти.

Актуальне питання щодо соціально-психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами у закладах освіти міста глибоко розкрила у змістовній доповіді методист з корекційної та інклюзивної освіти методичного кабінету Рафаєнко Д.В.

1

У обговоренні питання взяла участь вихователь-методист ДНЗ № 12 П’ясецька К.О. та поділилась досвідом роботи організації інклюзивної освіти для дітей з особливими освітніми потребами у закладі дошкільної освіти.

1

Із кожного розглянутого питання прийнято відповідні рішення.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas