Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

І знову вітаємо гуртківців станції юних техніків м.Умані - переможців обласних змагань з автомодельного спорту (трасові моделі)

З метою творчого розвитку і залучення до технічної творчості дітей та молоді, задоволення їх потреб у творчій самореалізації, популяризації спортивно–технічних видів спорту, виявлення талановитої та обдарованої молоді з автомодельного спорту та визначення найсильніших команд області 1–2 березня 2019 року Черкаський обласний Центр науково-технічної творчості учнівської молоді проводив обласнізмагання з автомодельного спорту (трасові моделі).

Цього року командастанції юних техніків м. Умані виборола ІІІ місце серед команд області.В конкурсі брали участь вихованці автотрасових гуртків позашкільних навчальних закладів Черкаської області.

Успіху команда станції досягла завдяки своєму керівникугуртка – Ляховському Василю Олексійовичу, судді–Мартинюк Леоніду Тимофійовичу та учасникам змагань –Кравчук Юрію Вікторовичу, Воробйову Олександру Вікторовичу, Гануті Мирославу Олександровичу, Килюшик Артему Ростиславовичу.Відповідно до програми змагань,учасники виступали в патьох класах моделей:«F-1», «Ретро», «Вантажівка», «Євроспорт стандарт» та «G-33».

Переможцями в особисто-командній першостіобласних змагань з автомодельного спорту (трасові моделі) стали: Воробйов ОлександрІІІ місце у класі моделей«Ретро»та Ганута МирославІІІ місце у класі моделей «Євроспорт стандарт».

Щиро вітаємо переможців змагань та зичимо подальших творчих успіхів. Таким чином гурток автотрасового моделювання Уманської станції юних техніків м. Умані дає вагомі знання та популяризацію спортивно–технічних видів спорту серед дітей та учнівської молоді, які допомагають їм знайти свій шлях до цікавого, насиченого і достойного життя.

Здобуті знання і вміння вихованці із задоволенням випробовують на змаганнях, конкурсах, виставках.

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas