Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 14 березня 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М.П. Бажана (директор Сокирський В.В.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Теоретико-методологічні засади реалізації компетентнісного підходу до навчання у науково-педагогічному проекті «Інтелект України».

Метою засідання було поглиблення знань вчителів щодо сучасних інноваційних технологій навчання, які сприяють формуванню соціально-компетентної, творчої особистості молодшого школяра; узагальнення уявлень про основні методики компетентнісного навчання; ознайомлення з основними напрямками роботи в науково-педагогічному проекті «Інтелект України», формами та методами роботи з комплектами LEGO DUPLO «6 цеглинок».

Відкрила засідання та ознайомила учасників з темою та завданнями семінару, основними аспектами проблеми, що розглядалася, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Осіяненко Н.М.

Із доповіддю, що супроводжувалася презентаційними матеріалами з теми «Реалізація компетентнісного підходу в науково-педагогічному проекті «Інтелект України» в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти», виступила вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель ЗОШ № 11 Столярова Т.А.

1

З основними методиками проведення занять у класах, що навчаються за освітньою програмою «Інтелект України» членів методичного об’єднання ознайомила вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист ЗОШ № 3 Танасюк Н.Г.

1

Майстер-клас «Використання ігрових матеріалів Lego в процесі навчання першокласників» провела вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист ЗОШ № 14 Пензай Л.І.

1

1

Роботу «методичного калейдоскопу» організувала вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії ЗОШ № 11 Кравчук І.М. та ознайомила вчителів 1-х класів з новинками психолого-педагогічної та методичної літератури з проблеми щодо запровадження в освітній процес початкової школи проекту «Інтелект України».

1

У ході «круглого столу» учасники семінару провели обговорення відкритих заходів та виробили рекомендації, які озвучила керівник міського методичного об’єднання Пензай Л.І.

Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів початкових класів в умовах впровадження Нової української школи.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas