Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання Школи молодого вчителя початкових класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 21 березня 2019 року в залі засідань відділу освіти відбулося засідання Школи молодого вчителя початкових класів у формі «педагогічної майстерні» з проблеми «Інтегроване навчання: тематичний підхід».

Метою засідання було розкрити суть поняття «інтеграція» та ролі тематичного підходу до впровадження інтегрованого навчання в освітньому процесі початкової школи як засобу формування ключових компетентностей, розвитку творчого потенціалу молодших школярів; сприяння підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів, підготовці до роботи в умовах реформування змісту освіти, запровадження концептуальних засад Нової української школи.

Відкрила засідання та ознайомила учасників з темою та завданнями засідання, основними аспектами проблеми, що розглядалася, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Осіяненко Н.М.

Із доповіддю, що супроводжувалася презентаційними матеріалами, з теми «Інтегроване навчання. Формування міжпредметних компетенцій у процесі тематичного навчання», виступила керівник Школи молодого вчителя Прилипко Л.І.

1

Із змістовним повідомленням на тему: «Планування навчальних видів діяльності для досягнення очікуваних результатів в освітніх галузях під час проведення тематичного дня» виступила вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії ЗОШ № 11 Швець Н.А.

1

Практикум «Роль Інтелект-карти у тематичному плануванні інтегрованого тижня» провела вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель НВК № 1 Войтенко Н.В.

1

1

Майстер-клас «Теоретично-методологічні основи застосування технології «Освітньої мнемотехніки» в сучасній освіті» провела вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії НВК № 17 Прилипко Л.І.

У ході «методичного діалогу» учасники засідання провели обговорення заходів та виробили відповідні рекомендації.

Захід сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів початкових класів в умовах впровадження Нової української школи.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas