Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум учителів хімії

22 березня 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П.Бажана відбувся семінар – практикум учителів хімії закладів загальної середньої освіти міста з проблеми «Сучасний урок в контексті нових освітніх стандартів».

1

Відкрила семінар методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Т.М. Плющ. З привітальним словом до вчителів хімії звернувся директор ЗОШ №11 В.В. Сокирський.

З презентацією досвіду роботи з проблеми «Проектна діяльність на уроках хімії як засіб формування життєвих компетентностей учнів» перед учасниками семінару виступила вчитель хімії ЗОШ №11 А.Т. Віштак.

1

Учитель Л.О.Ситник провела майстер-клас з теми «Активізація пізнавальних інтересів учнів на уроках хімії шляхом дослідницької діяльності».

1

1

В.Ф. Валюк, кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії, екології та методики їх навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провела для педагогів «круглий стіл» «Сучасні інноваційні технології у вивченні хімії в школі».

О.П. Гречин, учитель хімії ЗОШ №5, член експертної комісії Всеукраїнського конкурсу підручників хімії для 11 класу, розповіла про експертний підхід до оцінювання шкільного підручника хімії.

Вчителі хімії взяли активну участь у методичному діалозі з проблеми семінару.

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas