Згідно державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу такий:
БУТЕРБРОДИ :
Хліб з маслом вершковим
Хліб з маслом вершковим та повидлом (або без масла)
Хліб з маслом вершковим та медом (або без масла)
Хліб з маслом вершковим та сиром твердим
Хліб з маслом вершковим та яйцем вареним
Хліб з маслом та оселедцем
Хліб з сосискою вареною
Хліб з котлетою, шніцелем або біфштексом рубленим, куркою смаженою (виготовлені на харчоблоці школи)
Салати з сирих овочів, варених овочів (капуста, морква, буряк) з олією (за погодженням з Держпродспоживслужбою)
Овочі, фрукти, цитрусові, тропічні фрукти, ягоди – натуральні порційні
Соки овочеві, фруктові, плодоягідні, нектари та сокові напої промислового виготовлення
Напої: чай, кавові напої, цикорій, какао, компоти, киселі. Молоко та кисломолочні напої (промислового виготовлення)
Борошняні кулінарні вироби з дріжджового та листового тіста печені: ватрушки, пиріжки, булочки