Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Асортимент шкільних буфетів

Згідно державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу такий:

БУТЕРБРОДИ :

Хліб з маслом вершковим

Хліб з маслом вершковим та повидлом (або без масла)

Хліб з маслом вершковим та медом (або без масла)

Хліб з маслом вершковим та сиром твердим

Хліб з маслом вершковим та яйцем вареним

Хліб з маслом та оселедцем

Хліб з сосискою вареною

Хліб з котлетою, шніцелем або біфштексом рубленим, куркою смаженою (виготовлені на харчоблоці школи)

Салати з сирих овочів, варених овочів (капуста, морква, буряк) з олією (за погодженням з Держпродспоживслужбою)

Овочі, фрукти, цитрусові, тропічні фрукти, ягоди – натуральні порційні

Соки овочеві, фруктові, плодоягідні, нектари та сокові напої промислового виготовлення

Напої: чай, кавові напої, цикорій, какао, компоти, киселі. Молоко та кисломолочні напої (промислового виготовлення)

Борошняні кулінарні вироби з дріжджового та листового тіста печені: ватрушки, пиріжки, булочки



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas