Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міський етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Згідно з планом роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік, з метою реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» 18 та 19 квітня 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І. Чуйкова відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі взяли участь 12 роїв закладів загальної середньої освіти міста.

18 квітня 2019 року рої змагалися у двох конкурсах: «Рятівник» - надання першої долікарської допомоги та «Відун» - інтелектуальний конкурс з історії українського козацтва та Збройних Сил України.

19 квітня 2019 року урочисте козацьке коло, яке було вишикуване з нагоди відкриття заходу, привітала завідувач методичним кабінетом відділу освіти Уманської міської ради Інна Трохименко, зазначивши важливість патріотичного виховання сучасної молоді, та побажала успішного проходження випробувань учасникам гри. Методист методичного кабінету відділу освіти Інна Толобистюк представила членів суддівської колегії, до складу якої увійшли: головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та оборонно – мобілізаційної роботи Уманської міської ради Валерій Цкітішвілі, голова осередку «Національного корпусу» у м. Умані Олег Дерейчук, представник«Національного корпусу» у м. Умані Андрій Гончар, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Уманської міської ради Інна Трохименко, методист з навчально – виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Уманської міської ради Наталія Осіяненко, головний спеціаліст відділу культури Уманської міської ради Неля Петриченко, методист Будинку дитячої та юнацької творчості м. Умані Людмила Шевчук.

У напруженій командній боротьбі учасники та їх ройові продемонстрували свої знання, вміння та практичні навички у змаганнях: «Впоряд» - конкурс строю та пісні, Ватра «У колі друзів» - представлення літературно - мистецької композиції.

Протягом 2018/2019 навчального року, змагаючись у семи конкурсах, усі рої показали високу підготовку та волю до перемоги. За результатами проходження усіх етапів суддівською колегією було визначено переможців:

• І місце – рій «Нащадки Уманського козацького полку» Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П. Бажана;

• ІІ місце – рій «Нащадки гетьманів» Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14;

• ІІІ місце – рій «Нащадки козаків» Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І. Чуйкова.

Вітаємо рій «Нащадки Уманського козацького полку» Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П. Бажана з перемогою і бажаємо їм успіхів на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбудеться у травні - червні 2019 року у м. Черкаси!

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas