Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

ЕКОЛОГІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ В УМАНСЬКОМУ МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Природу потрібно берегти, як ми бережемо саме життя. П.І. Чайковський

В Уманському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з 22 по 26 квітня у рамках екологічного тижня проходили найважливіші заходи навчального року.

22 квітня вихованці та керівники ЕНЦ зустрілися з волонтерами міського благодійного фонду захисту тварин "Серце друга". Діти дізналися про специфіку роботи фонду, переглядали пізнавальні світлини, задавали питання та передали матеріальну допомогу для порятунку "менших друзів".

23 квітня культорганізатор ЕНЦ Захарчук Олена Миколаївна провела екологічний брейн-ринг "Торкнись природи серцем" між учнями уманських шкіл №1 та №4. Діти мали змогу переглянути ряд цікавих та пізнавальних відео, позмагатися у найрізноманітніших завданнях та відчути себе справжніми міністрами екології.

24 квітня пройшла акція "Чисте джерело", в ході якої вихованці ЕНЦ - учні ЗОШ № 12 повернули до життя ледь жевріючі джерела на річці Уманка та провели велику роботу по очищенню берегової смуги від сміття.

25 квітня відбулося загальноміське екологічне свято "Обіймемо землю красою та любов'ю". Глядачі були вражені барвистими декораціями, цікавими сюжетами, різноманітними номерами та глибиною змісту екологічного заходу.

Протягом тижня керівники ЕНЦ та бібліотекарі бібліотечної філії №1 проводили цикл виховних годин до Міжнародного дня Землі та Дня Пам'яті Чорнобильської трагедії.

Вихованці ізостудій "Намалюйка" та "Чарівний пензлик" підготували виставку малюнків "Довкілля починається з тебе!"

Давайте разом змінювати "брудну систему" людства заради світлого і чистого майбутнього!

1

Брейн-ринг

1

Екологічне свято

1

Екологічне свято

1

Зустріч з волонтерами

1

Чорнобиль



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas