Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 02 травня 2019 року на базі Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10-медична гімназія» (директор Молчан Г.П.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Застосування досвіду математичної діяльності першокласників для пізнання навколишнього світу».

Метою семінару було ознайомити членів методичного об’єднання з технологіями компетентнісного навчання учнів упродовж життя, формами та методами дослідницької та проектної діяльності на уроках математики, що сприяють стимуляції дітей до активного пошуку та сприймання нового, цілісного сприйняття світу; спрямувати зусилля педагогів на роботу із становлення особистості як творця і проектувальника власного життя, гармонізації і гуманізації відносин між учнями і педагогами, школою і родиною; сприяти підвищенню професійної майстерності педагогів.

Відкрила роботу засідання та розкрила основні аспекти проблеми, що розглядалася, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Уманської міської ради Осіяненко Н.М.

Вчитель початкових класів вищої кв. категорії НВК № 10 - медичної гімназії Бондар Л. В. виступила перед учасниками семінару із змістовною керованою доповіддю на тему: «Формування досвіду математичної діяльності першокласників».

1

1

Вчитель початкових класів вищої кв. категорії, вчитель-методист ЗОШ № 8 Рабинюк К.Д. цікаво провела заняття з елементами тренінгу «Дослідницька діяльність на уроках математики як спосіб стимулювання активності молодших школярів під час пізнання навколишнього світу».

1

1

Під час роботи «круглого столу» учасники семінару поділились думками щодо застосування досвіду математичної діяльності першокласників для пізнання навколишнього світу, ознайомились із новинками методичної літератури з означеної проблеми.

1

Керівник міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів Пензай Л.І. проаналізувала роботу за 2018/2019 навчальний рік та провела перспективне планування на 2019/2020 навчальний рік.

Методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М. та керівник міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів Пензай Л.І. підвели підсумки роботи семінару та разом з вчителями виробили методичні рекомендації.

Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів 1-х класів закладів загальної середньої освіти міста в умовах впровадження концептуальних засад Нової української школи.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas