Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Проведення Тижня безпеки дитини у закладах дошкільної освіти

Відповідно до Плану роботи відділу освіти на 2018/2019 навчальний рік, наказу відділу освіти від 09.01.2019 №04/01-16 «Про організацію і проведення Тижня безпеки дитини у закладах дошкільної освіти» у період з 22.04.2019 року по 26.04.2019 року у закладах дошкільної освіти пройшов Тиждень безпеки дитини.

Основною метою проведення Тижня безпеки дитини є поліпшення якості роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя, правильне поводження в небезпечних ситуаціях, пропаганда здорового та безпечного способу життя.

Під час проведення Тижня безпеки дитини у закладах дошкільної освіти проводилися дидактичні ігри, пізнавальні заняття: «Правила дорожнього руху», «Сам вдома. Безпека у побуті», екскурсії до Уманського РВ УДСНС України у Черкаській області, зустрічі педагогічних працівників та вихованців з представниками Уманського міського відділу НП у Черкаській області.

1

1

1

На базі опорного закладу з цивільного захисту ДНЗ №25 проведено об'єктове тренування на тему: «Дії керівного складу органів управління, формувань ЦЗ при виникненні пожежі у закладі дошкільної освіти».



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas