Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Американо-український табір «You and Me» для дітей з особливими освітніми потребами

18 червня на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М. П. Бажана, за сприяння Корпусу Миру США та організації «Let’s Girls Learn» розпочав роботу американо-український табір «You and Me» для дітей з особливими освітніми потребами.

1

Організаторами роботи табору є волонтер Корпусу Миру Natalie Joy Keller і вчителі ЗОШ № 11 Людмила Трач та Ірина Гумен. На їх запрошення до Умані прибуло 6 волонтерів Корпусу Миру, які з 18 по 21 червня. провели для 21 старшокласників та студентів тренінги з розвитку лідерських навичок, тімбілдінгу, надання першої допомоги в надзвичайних ситуаціях, антибулінгу, етикету спілкування з дітьми з особливими освітніми потребами, гендерної рівності. Ці молоді люди стануть лідерами-друзями для дітей з особливими освітніми потребами.

1

Крім того, для майбутніх лідерів проводяться цікаві спортивні змагання, ігри, шоу талантів, під час яких молодь застосовує отримані на тренінгах знання на практиці. Особливою подією в житті табору стала гра «Rainbowopolis», яка дала можливість учасникам «пожити життям» різних верств населення. Робота в таборі допоможе старшокласникам удосконалити рівень володіння англійською мовою.

1

Такий табір вперше організовано в нашому місті, тому бажаємо всім учасникам досягти бажаних результатів!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas