Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міське свято випускників – 2019!

Шкільний випускний - знакова, довгоочікувана подія для всіх одинадцятикласників. Цей день можна сприймати як межу між дитинством і дорослим життям, адже попереду нові незнані шляхи, які приготувала доля.

27 червня 2019 року 448 випускників закладів загальної середньої освіти, приватного закладу «Український аграрний ліцей» разом із батьками, учителями, друзями і знайомими зібралися на площі Соборності, де на них чекала приємна мить – свято випускників! На головній площі міста схвильованих винуватців урочистостей зустрічали оплесками!

З вагомою подією у житті юних уманчан привітав міський голова Олександр Цебрій та побажав міцного здоров'я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, шанобливого ставлення до своїх батьків, рідного міста, Батьківщини.

Народний депутат України Антон Яценко побажав усім випускникам віри в себе, миру, щастя, нових перемог, благополуччя, досягнення висот професіоналізму.

З батьківським теплом і учительською мудрістю начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Мельник побажала випускникам здійснення мрій, цілеспрямованості, свідомого вибору майбутньої професії.

Згадали на урочистостях і усіх тих, хто вступив у безжалісну війну з агресором, виборюючи гідне майбутнє для українського народу. Право покласти квіти до могил та пам’ятних знаків загиблих уманчан у роки Другої Світової війни, героям Небесної сотні, у зоні АТО, було надано випускникам.

Святкову атмосферу вечора доповнили художні номери у виконанні дитячих колективів закладів дошкільної освіти №№ 5,12,15,33, закладів загальної середньої освіти №№ 4,14. Прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу, який подарував хореографічний колектив Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9.

За традицією, випускний завершиться зустріччю світанку нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке випускники мріяли за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них! Щасти вам, дорогі випускники!

1

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas