Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Серпнева конференція педагогічних працівників - 2019

Новий навчальний рік для школярів зазвичай розпочинається 1 вересня. А для освітян м. Умань його початок традиційно знаменується проведенням серпневої конференції, яка у нинішньому році відбулась 29 серпня в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3.

Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

У роботі конференції взяли участь міський голова Олександр Цебрій, керівники освітянських закладів, голови профспілкових комітетів, керівники предметних методичних об'єднань, учителі, керівники гуртків закладів позашкільної освіти, вихователі-методисти, ветерани педагогічної праці, представники засобів масової інформації.

1

Учасники конференції хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Право покласти квіти до пам'ятного знаку загиблим уманчанам, які віддали своє життя за мир в Україні, було надано учням Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Березницькій Юлії, Мережку Владиславу та учителю математики закладу Андрію Рибчаку.

З доповіддю «Про підсумки роботи у 2018/2019 навчальному році та завдання щодо розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2019/2020 навчальному році» виступила начальник відділу освіти Оксана Мельник.

Міський голова Олександр Цебрій привітав усіх присутніх з новим навчальним роком, подякував педагогам за їх творчу, наполегливу працю.

1

Під час роботи конференції вручено почесну нагороду - медаль «За відданість справі» учителю історії і правознавства Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М.П. Бажана Ользі Скоморосі.

Міський голова вручив грошові винагороди педагогічним працівникам за підготовку переможців олімпіад, Малої академії наук, змагань, конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів.

Начальник відділу освіти Оксана Мельник вручила педагогічним працівникам грамоти відділу освіти. Голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України Любов Кузьменко - грамоти за І етап Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах відділу освіти у 2018 році колективам школи №5 , ЗДО №15.

Привітанням усім присутнім на конференції стали номери художньої самодіяльності у виконанні учениці школи №3, вихованців НВК №1, керівника гуртків та вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості.

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas