Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Олімпійський тиждень-2019

Згідно плану роботи відділу освіти на 2019/2020 навчальний рік, з метою впровадження ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» та формування в учнів навичок культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, з 09.09. 2019 року в закладах загальної середньої освіти міста Умані розпочався Олімпійський тиждень. 11 вересня на базі навчально-виховного комплексу №24 та школи №3 відбулось спортивне свято - Олімпійський урок «Юні олімпійці» для учнів 1-4 класів (НВК №24, вчитель Скляр Н.І.), які взяли участь у змаганнях «Веселі старти» та учнів 8 класів (ЗОШ№3, вчитель Максімцов С.В.), команди яких змагались за перемогу з волейболу та баскетболу. Активну участь у святі взяли й батьки учнів.

1

1

1

1

У травні 2019 року вчитель фізичної культури НВК№24 та ЗОШ№3 Скляр Н.І. взяла участь у Всеукраїнському спортивному проекті «Посилка успіху» і здобула перемогу. Навчально-виховний комплекс №24 увійшов у 5 кращих шкіл України за проведення спортивно – оздоровчої роботи в закладі, а тому до свята юних олімпійців долучились гості з міста Києва, організатори спортивного проекту «Посилка успіху», які подарували вихованцям НВК№24 спортивний інвентар.

1

Усі учасники та гості високо оцінили рівень організації свята. Можна з упевненістю сказати, що такі спортивні зустрічі сприяють зміцненню дружби, згуртованості, плідній праці.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas