Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Діти Умані – за мир на планеті!

Кожного року 21 вересня у всіх куточках Землі відзначають Міжнародний день миру. А мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучаються і учні закладів загальної середньої освіти нашого міста.

З 16.09.2019 по 20.09.2019 у всіх школах кожна перерва і кожен урок були пронизані темою про мир. Класні керівники організовували сповнені інформаційними повідомленнями бесіди та години спілкування «Мир і права дитини», «Мій внесок у справу миру», «Мир на планеті - щастя всім дітям» та інші. Для учнів 1-11 класів проведено ярмарки, виставки, конкурси плакатів, флешмоби на теми «Нам потрібне мирне небо», «Я обираю мир!», «Україна хоче миру!». Традиційно учні приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру».

Жити у злагоді, працювати разом на збереження миру в усьому світі – ось першочергове завдання людства! Тож давайте і надалі дарувати світу усе найкраще: добро, взаєморозуміння, дружбу, мир!

Хай літають завжди журавлі,
Колоски видзвонюють налиті,
Ми за те, щоб мир був на землі
Для усіх дітей на цілім світі!

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas