Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Роботу Малої академії наук розпочато

27 вересня 2019 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулось засідання керівників секцій Малої академії наук закладів загальної середньої, позашкільної освіти міста Умані та наукових консультантів, викладачів вищого навчального закладу.

З вітальним словом перед присутніми виступила проректор з інноваційних досліджень та європейської інтеграції, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, доктор педагогічних наук Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Коляда Наталія Миколаївна. Про результати роботи Малої академії наук у 2018/2019 навчальному році та про організацію роботи Малої академії наук у 2019/2020 навчальному році розповіла завідувач методичним кабінетом відділу освіти Уманської міської ради Трохименко Інна Михайлівна.

З роботою Регіонального центру МАН та проведення заходів для учнів-членів МАН навчальних закладів міста в УДПУ імені Павла Тичини у 2019/2020 навчальному році ознайомила кандидат філологічних наук, професор, керівник Регіонального центру МАН УДПУ імені Павла Тичини Тищенко Тетяна Миколаївна.

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas