Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля

За доброю традицією наприкінці вересня, з метою підняття престижності працівників у сфері дошкільної освіти, відзначається Всеукраїнський День дошкілля. У нашому місті урочистості відбулися 27 вересня в Уманському центрі еколого – натуралістичної творчості учнівської молоді. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк, яка від щирого серця привітала всіх зі святом та побажала натхнення, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, миру, любові та злагоди. Начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Мельник з приємністю привітала присутніх та зазначила, що це свято людей, які щодня віддають дітям тепло своїх сердець, сповнених любов’ю та добротою. Саме завдяки наполегливій праці, невтомному творчому пошуку, професійній майстерності працівників дошкільної освіти кожен день у дитячому садку для вихованців перетворюється на день радості та відкриття нового, цікавого світу.

Також на заході відбулася церемонія нагородження. За сумлінну і творчу працю, та з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля педагоги закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів отримали Подяки міського голови Олександра Цебрія, грамоти відділу освіти Уманської міської ради.

Музичні привітанні підготували студенти Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького Войченко Дар’я, Стародуб Віталій, Горич Тетяна та вихованці закладів дошкільних освіти №№ 8,14,21, НВК №1.

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas