Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Щороку восени, коли з дерев опадають перші жовті листочки, ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті.

3 жовтня 2019 року в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І. Чуйкова відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. З вітальним словом до освітян, зусиллями яких твориться майбутнє нашої країни, звернулася заступник міського голови Юлія Малішевська, яка підкреслила велич і мудрість значення вчителя для суспільства, подякувала педагогічним колективам міста за плідну роботу, за те, що вони, виконуючи свій професійний обов’язок, вчать нашу юнь пізнавати нове.

Зі словами щирих побажань до колег звернулася начальник відділу освіти Оксана Мельник. У своєму виступі Оксана Іванівна зазначила, що у закладах освіти міста Умані працюють талановиті, творчі педагоги, які успішно реалізовують політику держави в галузі освіти на місцевому рівні, висловила щиру вдячність за натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у кожного учня, за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

Привітала педагогів і голова міськкому профспілки працівників освіти і науки Любов Кузьменко. Побажала присутнім творчого завзяття, натхнення, успіхів, сімейного благополуччя.

За сумлінну працю на освітянській ниві, професійну майстерність, успіхи в організації навчання та з нагоди Дня працівника освіти освітяни міста отримали подяки міського голови, грамоти та подяки відділу освіти Уманської міської ради, сертифікати на зміцнення матеріально – технічної бази засобами навчального і загального призначення Нової української школи, Почесні грамоти Федерації профспілок України, обкому Профспілки працівників освіти і науки України.

Після офіційної частини привітань та нагороджень, на гостей чекав святковий концерт за участю вихованців ЗДО №2, учнів НВК №1, ЗЗСО №№ 5,14, вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, студентів Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького та Уманського гуманітарно – педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка.

На завершення ведучі свята, учні 10 класу ЗЗСО №4 Корман Віталій та Іщенко Анастасія, побажали присутнім миру, злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпної життєвої енергії та нових творчих знахідок.

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas