Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Дружній візит до Польщі

З 8 по 12 жовтня делегація освітян міста відвідала м. Гнєзно (Польща). Гнєзно – одне з численних міст-партнерів з якими співпрацює наше місто в різних галузях.

На запрошення директора початкової школи №3 м. Гнєзно, пана Радослава Собков’яка, наші педагоги взяли участь у святкуванні дня вчителя, яке у Польщі відзначають 14 жовтня. А також були присутні на Інавгурації академічного року в Інституті європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича. Який відзначає свій 100-літній ювілей з дня заснування університету в сучасній формі. Зустріч відбувалася сумісно з делегацією з м. Берна, Чехія. То ж всі учасники мали змогу поділитись та ознайомитись з досвідом роботи інших країн в сфері освіти.

Під час візиту учасникам делегації була представлена можливість краще пізнати традиції та культурні реалії Польщі. Незабутньою стала подорож до Великопольского етнографічного парку, в якому представлена реконструкція малопольського села початку ХХ ст., а також екскурсія до Музею перших П'ястів на Лєдниці. Вважають, що саме на цьому острові відбулося хрещення Польщі в 966 р.

Господарі приклали максимум зусиль для створення комфортних умов перебування та цікавого дозвілля. Зустріч відбувалася в привітній, невимушеній атмосфері.

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas