Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 4-х класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти на 2019/2020 навчальний рік 17 жовтня 2019 року на базі Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 - медична гімназія» відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів 4-х класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Педагогіка партнерства як умова реалізації завдань розвитку особистості дитини у контексті Нової української школи. Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів на уроках математики».

1

Керовану лекцію з теми «Педагогіка партнерства як умова реалізації завдань розвитку особистості дитини у контексті Нової української школи» змістовно провела Майстришина Т.Л., вчитель початкових класів ЗОШ № 4.

1

Заняття з елементами тренінгу «Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів» цікаво організувала Бабій І.М., вчитель початкових класів ЗОШ № 3.

Корисним для учасників семінару виявився і практикум «Інноваційні підходи до проведення батьківської зустрічі «Школа і сім’я - партнерство заради дитини», який провела Пономаренко А.М., вчитель початкових класів НВК № 10-медичної гімназії.

1

1

Своєю педагогічною майстерністю поділилися з колегами вчителі початкових класів ЗОШ № 3 Волкова Н.С. та Лісіна В.Д., представивши аукціон методичних ідей з теми «Метод компетентнісного навчання «Шість цеглинок».

1

Виставка методичної літератури, яку підготувала вчитель початкових класів НВК № 10-медичної гімназії Герасименко Т.В., стала гармонійним доповненням до заходів, проведених на засіданні.

Під час обговорення проблеми щодо впровадження педагогіки патнерства у роботу Нової української школи учасники семінару поділились своїми думками та виробили відповідні рекомендації.

Семінар сприяв підвищення фахового рівня та професійної майстерності вчителів початкової школи.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas