Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вихователів середніх груп

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 22 жовтня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №18 м. Умані, відбулося засідання міського методичного об’єднання вихователі середніх груп з теми «Використання прийомів мнемотехніки як технології ефективного засвоєння інформації».

ДЕНИСЕНКО Т. А., вихователь-методист вищої категорії дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №18 м. Умані, підготувала змістовний виступ з теми: «Упровадження технології мнемотехніки в закладі дошкільної освіти», у якому глибоко розкрила питання щодо використання прийомів мнемотехніки які використовуються з дітьми дошкільного віку для розвитку пам’яті та провела майстер-клас на тему: «Раннє читання», «Мнемотехнічні ігри для раннього читання», з використанням прийомів «Першої букви», «Ознаки», «Раціонального повторення».

ОСТРАНЬ Р. Р., вихователь І категорії дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №18 м. Умані, провела заняття з дітьми середньої групи на тему: «Як навчитись легко вчитись», використовуючи прийоми мнемотехніки в ігрових математичних завданнях.

1

1

МУЗИКА Г. А., вихователь І категорії дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №18 м. Умані, провела майстер-класи на тему: «Запам’ятовую без напруження та страху», використовуючи прийоми мнемотехніки в ігрових мовленнєвих завданнях за допомогою методів «образні гачки», «небилиці», та «10 правил успішної людини», використовуючи прийоми «цифрообраз».

1

НОВОСЬОЛОВА І. А., вихователь І категорії дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №18 м. Умані, провела майстер-клас на тему: «Граючись вивчаємо», використовуючи прийом «мнемообраз», «мнемодоріжки», «мнемотаблиці».

1

КЛЕША Н. М., вихователь дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №23 м. Умані, провела майстер-клас на тему: Сітка пам'яті».

1

Під час підведення підсумків методичного об’єднання педагоги наголосили на актуальності даної теми, поділились своїми думками щодо упровадження прийомів мнемотехніки в своєму закладі.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas