Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів технічної праці

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 22 жовтня 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М.П. Бажана (директор Сокирський В.В.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів технічної праці у формі семінару-практикуму з проблеми «Модернізація змісту трудового навчання на компетентнісній основі».

Із змістовною доповіддю на тему: «Методологія технологічної освіти: сучасне бачення модернізації змісту і методів у трудовому навчанні учнів» перед учасниками семінару виступив вчитель технічної праці ЗОШ № 11 Олійник Г.І.

1

Проблему, що розглядалася на семінарі, глибоко розкрив у презентаційних матеріалах на тему: «Вимоги до сучасного уроку трудового навчання та технологій на основі компетентнісного підходу» керівник міського методичного об’єднання, вчитель технічної праці ЗОШ № 11 Пензай С.М., а також провів цікавий майстер-клас з художньої обробки металу, під час якого учасники семінару змогли повністю розкрити свій творчий потенціал і виготовити оригінальний виріб власними руками.

1

1

1

У ході «круглого столу» було проведено обговорення низки питань щодо модернізації змісту трудового навчання на компетентнісній основі в умовах реформування змісту сучасної освіти та впровадження концептуальних засад Нової української школи.

У результаті обговорення відкритих заходів учасниками семінару було вироблено відповідні рекомендації.

Семінар носив науково-практичне та пізнавальне спрямування, сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів трудового навчання.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas