Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання ради методичного кабінету

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 20 листопада 2019 року в залі засідань відділу відбулось розширене засідання ради методичного кабінету за участю вихователів-методистів закладів дошкільної освіти, заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, методистів закладів позашкільної освіти та голів дитячих організацій закладів загальної середньої освіти міста. Відкрила засідання та ознайомила присутніх з порядком денним заступник голови ради методичного кабінету, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Плющ Т.М.

1

На засіданні розглядались наступні питання:

1. Про впровадження досвіду О.А. Захаренка в освітній процес закладів загальної середньої освіти.

2. Про результати дослідно-експериментальної діяльності всеукраїнського рівня за темою «Реалізація компетентнісного підходу в науково-педагогічному проекті «Інтелект України» на базі закладів загальної середньої освіти».

Актуальне питання щодо впровадження досвіду О.А. Захаренка в освітній процес закладів загальної середньої освіти міста розкрила у своїй доповіді методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Петренко О.П.

1

У обговоренні питання взяла участь заступник директора з навчально-виховної роботи НВК № 6 Косовська Т.В.

Питання щодо результатів дослідно-експериментальної діяльності всеукраїнського рівня за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» у закладах освіти висвітлила методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Осіяненко Н.М.

1

У обговоренні питання взяла участь заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 11 Миколайко О.В.

Із кожного розглянутого питання прийняті відповідні рішення.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas