Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Науково-практична конференція ІІ туру обласного конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Сім’я від А до Я»

З метою привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, з 25 листопада по 10 грудня у закладах загальної середньої освіти проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

В рамках акції, 22 листопада на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру обласного конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Сім’я від А до Я», у якій взяли участь представники закладів загальної середньої, вищої освіти, коледжей міста та області. Організаторами конкурсу були кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи УДПУ, гендерний центр, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та відділ освіти Уманської міської ради.

Під час презентації робіт учасники конференції показали глибоке розуміння тем, знаходили нові форми і методи роботи.

2 місце серед учасників конкурсу посіли учні закладів загальної середньої освіти:

• Кабанець Соломія – учениця Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9, тема роботи: «Твори добро»;

• Концеба Анна – учениця Уманської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням англійської мови, тема роботи: «Сім’я від А до Я».

3 місце серед учасників конкурсу посіли учні закладів загальної середньої освіти:

• Сілаєва Аліна, Давидова Катерина – учениці Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М. П. Бажана, тема роботи: «Патронатна сім’я».

• Шарпінська Єлизавета, Якименко Яна – учениці Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М. П. Бажана, тема роботи: « Агресія, як домінантна поведінка сучасних підлітків».

Усі учасники були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників, бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків на науковій ниві!

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas