Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум учителів хореографічного мистецтва

На виконання плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 26 листопада 2019 року на базі Уманського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 - колегіум» Уманської міської ради Черкаської області відбувся семінар – практикум учителів хореографічного мистецтва з теми «Роль хореографічного мистецтва у полікультурному вихованні та розвитку творчих здібностей дитини». Основним завданням семінару було ознайомлення учасників семінару із сучасними методами, формами навчальної роботи в хореографічному колективі. Захід розпочався екскурсією «Історія школи», яку представили учасники шкільного гуртка «Пошук» (керівник Юлія Мельник ).

Учитель хореографії закладу Вадим Кукуруза провів відкритий урок ритміки для учнів 3 класу з теми «Вправи на розвиток музично-слухового сприймання. Партерні вправи». Під час заняття учитель звертав увагу на координацію рухів, спритність, витривалість відчуття ритму.

Надзвичайно приємне враження справив на учасників семінару майстер - клас «Рух – це життя», який підготувала і провела учитель образотворчого мистецтва закладу Ліна Дунаєва. Практичний психолог Вікторія Лісовенко провела цікавий психологічний дивертисмент «Творчий потенціал та креативність».

Під час підведення підсумків семінару – практикуму учасники обмінялись досвідом роботи з даної теми, обговорили проблемні питання в організації діяльності хореографічних колективів у закладах загальної середньої освіти. Подякували організаторам за теплу зустріч, змістовне наповнення заходів та їх практичну спрямованість.

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas