Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар - практикум в рамках засідання міського методичного об’єднання вчителів-логопедів та вихователів логопедичних груп закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 26 листопада 2019 року на базі дошкільного навчального закладу ясел-садка комбінованого типу №12 (завідувач Дудник Н. А.) в рамках міського методичного об’єднання для вчителів-логопедів та вихователів логопедичних груп відбувся семінар -практикум «Інноваційні підходи в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах дошкілля».

1

Педагогічні працівники розширили знання щодо створення необхідних умов якісного інклюзивного навчання, дізналися про сучасні засоби корекційної роботи з дітьми з ООП, про особливості корекційно - педагогічної роботи з дітьми з розладами аутистичного спектру в умовах закладу. Учасникам семінару - практикуму представлено прийоми логопедичного масажу за методом О. Новікової та використання Су-Джок терапії при корекції мовленнєвих порушень у дітей.

У заході взяли участь кандидат педагогічних наук, доцент Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини Бегас Л. Д., методист інклюзивної та корекційної освіти методичного кабінету відділу освіти Уманської міської ради Рафаєнко Д. В., директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради Музичук А. В., вчитель-логопед КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради Ткачук І. А., фахівці ДНЗ №12: П’ясецька К. О., вихователь-методист, Трегубова Н. Ф., асистент вихователя, вчитель-логопед Гинга С. І., вчитель – дефектолог Кубич І. С.

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas